A
Acțiuni NOIEMBRIE 2018

Corporate Business Club Iași

Prima Ediție

Locatie: Sala Mare a Primăriei Municipiului Iași,
Data lansării: 16 noiembrie 2018

Ce este Corporate Iași 

Corporate Iași sau Clubul Investitorilor din Regiunea Nord Est România este o structură informală realizată în cadrul unei inițiative public – private între Primăria Municipiului Iași pe de o parte și Camera Bilaterală pentru Comerț și Industrie Republica Moldova-Români și Asociația Regională a Întreprinzătorilor Nord Est România, pe de altă parte al cărei principal scop este de a facilita dialogul între investitori și administrația publică.
Parteneriatul este liantul care va asigura creșterea transparenței administrației publice și apropierea acesteia de mediul de afaceri și implicit dezvoltarea unui sector public dedicat sprijinirii antreprenorilor care sunt, de fapt, motorul creșterii economice durabile.
Evenimentele pe care le vom organiza se înscriu pe această linie sus menționată fiind gazduite de către organizatorii Corporate Iași.

Care sunt acțiunile Corporate Iași

Corporate Iași va funcționa pe două direcții prioritare. Una dedicate investitorilor străini din Iași și una dedicate investitorilor locali și potențialilor Investitori.
Vom organiza un set de evenimente cu o periodicitate lunară, în cadrul Primăriei Municipiului Iași, în fiecare a treia saptămână din lună, în ziua de joi, la orele 17.00, în Sala Vasile Pogor, care vor facilita dialogul dintre mediul de afaceri și reprezentanți ai sectorului public de rang ministerial și local pentru a se cunoaște pulsul mediului de afaceri și a defini căi de dialog direct care vor conduce în final la îmbunătățirea climatului economic.
Vom organiza cursuri de inițiere în afaceri pentru tinerii din mediul liceal din Iași pentru a înțelege economia de piață și modul în care își pot gestiona propriul business.
În cadrul Primăriei Iași vom organiza un centru de consultanță gratuită pentru firmele aflate în primul an de activitate unde acestea își vor putea clarifica principalele aspecte legate de derularea unei afaceri.

Cine poate participa

Orice investitor este binevenit a deveni membru sau partener în cadrul Corporate Iași.
Calitatea de membru sau partener nu va insemna costuri financiare din partea celor care vor primi acest statut ci numai implicarea civică și responsabilă pentru dezvoltarea comunității locale.
Detaliile și beneficiile vor fi prezentate în cadrul evenimentului de lansare Corporate Iași.

Cind și unde va avea loc lansarea Corporate Iași

Lansarea va avea loc în data de 16 noimebrie 2018 orele 9.00 a.m. în cadrul Primăriei Municipiului Iași, Sala Vasile Pogor în cadrul evenimentului Excelență în Business.